ESL Open #207: herO, MaxPax, Dark seier

Kilde node: 3036997
av Wax

Juledag-utgaven av ESL Open Cups så at deltakelsen falt moderat, med bemerkelsesverdige gjengangere som Clem, ByuN og Cure som bøyde seg. Som man kunne forvente under slike omstendigheter, var de gjenværende toppspillerne i herO, MaxPax og Dark ukens vinnere.

Den koreanske servercupen gikk til (Wiki)helt, som beseiret Firefly, GuMiho og Dark i de tre siste rundene. I en sjeldenhet for den koreanske serveren, oppnådde herO sin seier med en perfekt kartrekord. Tyske Protoss ShowTimE gjorde en overraskende opptreden på tvers av servere, som kom seg til topp fire før han ble eliminert av Dark.

Uten Clem til stede ble den europeiske servercupen forutsigbart vunnet av (Wiki)MaxPax, som feide HeroMarine i finalen. EU-cupen inneholdt også en ikke-regional spiller som kom til topp fire, med China's Firefly som løp før han ble stoppet av MaxPax.

Endelig, (Wiki)mørk vant den amerikanske servercupen for å avslutte uken, og gikk på et all-ZvP-løp som endte med 3-2 over herO i finalen.

I ikke-ESL-cupene, (Wiki)helt vant KSL #39 (spilt den 23.) med et 3-0-sveip over NightMare i finalen.

ESL Open: Korean Cup (delvis brakett vist)