Reynor vinner HomeStory Cup 23

Kilde node: 2749960

av Wax

Reynor vant sitt andre HomeStory Cup-mesterskap på rad, og avverget et nesten-comeback fra Solar å vinne 4-3 i den store finalen i HSC 23.

Italieneren Zerg så ut til å være i fare i den aller første runden av sluttspillet, med kostnaden for å havne på andreplass i RO24-gruppen hans (på grunn av tap for Lambo) som en kvartfinalekamp mot venn og rival Serral. Men mens Serral tok en rungende 3-0 seier tilbake kl ESL Masters sommer, Reynor gjengjeldte tjenesten med en egen 3-0 i Krefeld.

Showtime klarte å trekke det første blodet av Reynor i semifinalekampen deres, og vant et knakende slagsmål mot Gresvan. Reynor samlet seg imidlertid i de påfølgende kampene, og tok tre kart på rad for å vinne 3-1.

Den store finalen mot Solar fikk en jevn start, med Reynor som tok tre kart. Imidlertid viste Solar sin motstandskraft, og vant tre egne kart for å sette ham på randen av et sjeldent BO7 revers-sweep. Etter en rask badepause for å sette nervene i ro, klarte Reynor imidlertid en fjerde og siste seier. I påvente av en no-Lair Roach-Ling-Bane timing fra Solar, spilte Reynor en perfekt blindteller for å kreve HSC 23-mesterskapet.

Playoff-brakett
[lasting av bilde]

Mesteren var ikke den eneste spilleren som ble feiret på HSC23. Mousesports feiret at HeroMarine ble lagets lengste faste spiller i historien med 11 år og 197 dager i tjeneste, og presenterte ham et spesielt portrett (av BlizzCon portrettkunstner Nicolas Chaussois) for å markere anledningen. TakeTV tildelte også Harstem sin første «Community Pillar Award» (formet som en bulldog med henvisning til iNcontrol og hans kjærlighet til dyrene) for hans mange bidrag til HomeStory Cup som spiller, caster og innholdsskaper.

TakeTV bekreftet at nok en HomeStory Cup vil bli holdt, med HSC24 planlagt å begynne 1. desember.