ESL Open Cup #166: Dark, MaxPax, ByuN voitto

Lähdesolmu: 2015286
kirjoittanut Wax

Päällisin puolin viikon 166 tulokset olivat melko arkisia: (Wiki)tumma sai korkeimmat kunnianosoitukset Koreassa, (Wiki)MaxPax voitti Euroopassa samalla (Wiki)Byun oli mestari Amerikassa. Sinne pääseminen oli kuitenkin kaikkea muuta kuin normaalia.

Koreassa, (Wiki)Jieshi teki pari valtavaa järkytystä eliminoimalla sekä herO:n että Classicin – pelaajat, jotka olivat olleet finalisteja kolmessa viimeisessä cupissa. Jieshi ei kuitenkaan pystynyt hyödyntämään enempää, koska GuMiho tyrmäsi hänet välierissä ja Towel Terran puolestaan ​​voitti Darkilta finaalissa.

Euroopassa, (Wiki)Reynor oli pelaaja myrskyn keskipisteessä ja pääsi finaaliin asti pelaamalla Randomia. Vaikka Reynorin kilpailun ulkopuolinen taito Protossin kanssa on tunnettu, hänen aiemmat satunnaiset juoksunsa olivat torpedoineet hänen verrattain heikomman Terran-pelinsä. Viikolla #166 hän kuitenkin pääsi yli kyssän voittamalla SKillousin tärkeässä TvP-ottelussa (hän tyrmäsi hänet välityspalvelimella Marauder-Mine) RO8:n aikana, minkä jälkeen hän voitti HeroMarinen ZP-kombolla RO4:ssä. Valitettavasti Reynorille TPP-tulos MaxPaxia vastaan ​​tuomittiin finaaliin, koska hän hävisi 0-3-pyyhkäisyssä.

Americas-palvelinkuppi näki asioiden rauhoittuvan ja tulokset olivat yleisesti ennakoitavissa. Suurin huomio oli se, että Wayne (aiemmin Rattata ja Vanya) voitti GuMihon 2-0 RO8:ssa, mutta vastikään uudelleen nimetty Zerg hävisi ByuN:n välierässä. ByuN ja Cure päätyivät yhteen finaalissa, ja kahden cup-voiman väliseen yhteenottoon sopivasti ByuN voitti vasta kapean 3-2-sarjan jälkeen.

Lopulta viikko #166 merkitsi myös loppua (Wiki)sankarit ESL Openin kuuma putki, jossa hän ei voittanut yhtään cupia viiden cupin jälkeen viimeisen kolmen viikon aikana.

Korean Cup (osittainen kiinnike kuvassa)