Vitality Take Down NAVI for å sikre den store finaleplassen i BLAST Premier World Final 2023

Kilde node: 3020289

BLAST Premier World Final 2023 nærmer seg avslutningen, og med fire lag på vei inn i semifinalen av arrangementet, er det bare to lag igjen etter dag 4 for å kjempe i den store finalen om en brorpart av premiepotten på $1,000,000 XNUMX XNUMX.

Vitality vs NAVI markerte den andre kampen i semifinalen da førstnevnte tok ned sistnevnte med en score på 2-0.

La oss sjekke ut alt som gikk ned i løpet av serien.

• Nuke ble til overs

Spill 1: Anubis (valg: NAVI, seier: vitalitet, sluttresultat: 13-5)

NAVI startet CT-siden av Anubis på høyre fot ved å ta pistolrunden, men klarte ikke å konvertere den påfølgende runden da et tvangskjøp fra Vitality stengte dem før de fikk noe fart. Begge lag leverte prisverdige prestasjoner, men Vitality klarte å komme på topp på slutten av første omgang da de avsluttet omgangen med en betydelig ledelse på 8-4.

Andre omgang virket ganske ensidig ettersom NAVI bare kunne ta en enkelt runde før Vitality sikret kamp én uten mye problemer med stillingen 13-5.

Dan "apEX" Madesclaire regjerte på toppen av resultattavlen med en K/D på 18/8.

Spill 2: Inferno (Velg: Vitality, Win: Vitality, Sluttresultat: 13-9)

NAVI så komfortabelt ut på T-siden av Inferno da de startet spillet med seire rygg-til-rygg for å få en 4-0 ledelse over Vitality før de droppet en runde. Vitality gjenvunnet roen mot siste halvdel av deres CT-side da de klarte å utligne og avsluttet første omgang med stillingen 6-6.

Vitality opprettholdt momentumet på vei inn i andre halvdel av Inferno, og vant påfølgende runder for å få en ledelse på 11-6. NAVI kunne ta noen runder fra motstanderen deres før en 1v3-clutch fra William "mezii" Merriman gjorde det mulig for Vitality å ta opp ansiktet deres og avslutte kampen 13-9 i deres favør.

Shahar «flameZ» Shushan fikk en ADR på 102.6 med en K/D på 18/16.

Med denne seieren sikrer Vitality sin store finaleplass i BLAST Premier World Final 2023, hvor de møter FaZe Clan for et skudd mot ære. Kampen finner sted 17. desember 2023, klokken 2:00 UTC.

Fans kan følge handlingen live på offisielle Nappe or YouTube håndtak av BLAST.