San Jose Sharks Go Streaking med Logan Couture og Nico Sturm

Kilde node: 3084700

San Jose Sharks har en seiersrekke på tre kamper siden den etterlengtede returen til kaptein Logan Couture. Mellom Couture og Nico Sturms tilbakekomst har San Jose sett et skifte i tidevannet i de tre siste.

På ligarankingen sitter Sharks på nr. 32, bare tre poeng bak Anaheim Ducks som de vant 20. januar for å begynne sin seiersrekke.

Lagets andre seier var mot et lag som sitter midt i flokken, Los Angeles Kings. Rangert på nr. 14 med 53 poeng på 45 spilte kamper, har de konkurrerende Kings en rekord på 22-14-9 for sesongen.

Siste seier

Tirsdag rykket Sharks forbi New York Rangers på overtid for en 3-2 seier. Mens Rags er no. 8 i ligaen med en rekord på 29-15-3, i de siste ti kampene er de 3-5-2.

I den første åpnet Rags' Adam Fox scoringen med assist fra Alex Lafreniere og Vincent Trocheck.

Tidlig i den andre scoret New Yorks Artemi Panarin med Fox og K'Andre Miller som tok assistene.

Team Teal gikk 40 minutter uten mål i kampen.

Sharks tok endelig en pause da nylig hjemvendte Sturm scoret et mål uten assist på 2:19 i det tredje. Sturm har tre poeng på de tre siste seierskampene.

Minutter senere utlignet Ryan Carpenter kampen 2-2 med Jan Rutta og Filip Zadina som assisterte. Carpenter er også på en fire-kamps poengrekke (to mål, to assists) i de fire siste kampene for Sharks.

Med de resterende 15 minuttene av den tredje ble hvert lag holdt i sjakk og spillet gikk inn i bonushockey.

Alternativ kaptein Tomas Hertl tjente kampens første stjerne med sin overtidsspillvinner på 1:29. Med noen smarte stikkhandlinger fra Alexander Barabanov, ga kantspilleren en pasning til Rutta og Rutta til Hertl for kampvinneren på hjemmebane.

Hertl er nok en Shark på en poengrekke med to mål og to assist på de tre siste seirene.

Sluttresultat, 3-2, Sharks.

Statistikk og oppdateringer

I likhet med mange av Sharks-seirene denne sesongen, ble de overtrådt med 31-22. Rangers vant 60.3 prosent av faceoffs sammenlignet med Sharks' 39.7 prosent.

Etter 34 kamper med mål holdt under to for laget, har returer til den offensive oppstillingen trådt i kraft umiddelbart. I sine tre siste seire har Sharks flere mål enn i sine første 11 kamper for sesongen.

Torsdag tilbakekalte Sharks forsvarer Shakir Mukhamadullin fra San Jose Barracuda. 22-åringen har 26 poeng på 39 kamper (fem mål, 21 assists!) for sesongen med AHL. Men for å debutere med Sharks, kan den offensive d-mannen bli en stor blueliner for laget.

Sharks har to kamper til hjemme mot Buffalo Sabres og Seattle Kraken. De møter Anaheim Ducks for tredje gang denne sesongen før All-Star og bye-week pause fra 28. januar-feb. 10.

Du kan "I likhet med" The Game Haus på Facebook og "Følg" oss på X for flere sportsartikler som denne.