San Jose Sharks ansaitsee pisteen jatkoaikatappiosta Anaheim Ducksille

Lähdesolmu: 3093301

Keskiviikkona San Jose Sharks sai pisteen, mutta hävisi jatkoajalla 3-2 Anaheim Ducksia vastaan. Viimeisessä pelissä ennen All-Star-peliä ja hei-viikon taukoa, Sharks siirtyy kahden viikon tauolle 5-3-2 viimeisessä kymmenessä.

Ducksin Isac Lundestorm avasi maalin kaudella 2:12 Mason McTavishin ja Jakob Silverbergin avustetussa maalissa.

Anthony "The Duke" Duclair vastasi Sharksin puolesta 6:59 voimapelimaalilla. Shakir “Shak” Mukhamadullin ansaitsi ensimmäisen NHL-syöttönsä yhdessä veteraani Mika Hoffmanin kanssa.

Toisessa Marc-Edouard Vlasic pidensi maaliputkiaan kolmeksi otteluksi Kyle Burroughsin ja William Eklundin avustamana. Vlasicin putki on hänen uransa pisin maaliputki, joka kestää 18 vuotta.

Eklundilla on kolmessa viimeisessä pelissä viisi syöttöä, myös kolmen ottelun pisteputkessa. 21-vuotias laitahyökkääjä oli kokoonpanon pelikeskuksessa, ja hän voitti ottelussa kolme aloitusvoittoa.

Pelaaessaan toisen yön peräkkäisessä ottelussa Sharks ei voinut pitää kiinni.

Anaheimin voitti Troy Terry myöhään kolmannessa erässä Leo Carlssonin ja Adam Henriquen avustamana.

OT

Jatkoajalle siirtyessään Ducks voitti kaikki ottelut ja hyötyi siitä.

All-Star Frank Vatrano teki pelin voittajaksi Terryn ja Jackson LaComben avustamana rannelaukauksessa.

Lopputulos 3-2 Ducks.

Pelin jälkeiset tilastot ja loukkaantumispäivitykset

Sharks ohitti 34-28, ja Kaapo Kahkonen torjui 31 kertaa (91 torjuntaprosenttia).

Team Teal voitti 45.5 prosenttia aloituspeleistä, ja ensimmäisestä erästä 12-5.

Kapteeni Logan Couture sanoi: "Luulin, että olimme parempi joukkue suuren osan pelistä. Mutta kolmannella jaksolla he ottivat vallan ja heillä oli paljon ulkonäköä. Näytimme siellä lopussa väsyneiltä. Menimme 11 eteenpäin aikaisin, 10 eteenpäin yhdessä vaiheessa.

Hyökkääjä Alexander Barabanov jätti pelin toisen erän alussa julkistamattoman loukkaantumisen vuoksi. Viikonloppuun mennessä Barabanovia pidetään jokapäiväisenä.

Tomas Hertl jätti väliin tiistain ja keskiviikon pelit alavartalon vamman vuoksi, joka myös katsotaan päivittäiseksi.

Puolustaja Mario Ferraro asetettiin maanantaina loukkaantumisreserviin alavartalovamman vuoksi.

NHL-viikonloppu on päällekkäin Toronton NHL:n All-Star-viikonlopun kanssa.

Sharks palaa pelaamaan Winnipeg Jetsiä vastaan ​​vieraspäivänä (14. helmikuuta).

Sinä pystyt "Pitää" Game Haus Facebookissa ja "seurata”Meistä X:stä saadaksesi lisää tämän kaltaisia ​​urheiluartikkeleita.

Suositeltu kuva: San Jose Sharks NHL.comissa