Reynor voitti HomeStory Cupin 23

Lähdesolmu: 2749960

kirjoittanut Wax

Reynor voitti toisen HomeStory Cup -mestaruutensa peräkkäin torjuen lähes paluun Aurinko- voittaa HSC 4:n finaalissa 3-23.

Italialainen Zerg näytti olevan vaarassa pudotuspelien aivan ensimmäisellä kierroksella, sillä hänen RO24-ryhmänsä toiseksi sijoittuminen (Lambon tappion vuoksi) oli puolivälieräottelu ystävää ja kilpailijaa vastaan. Serral. Kuitenkin, kun Serral otti mahtavan 3-0-voiton takaisin klo ESL Masters Summer, Reynor maksoi palveluksen omalla 3-0:lla Krefeldissä.

Esitysaika onnistuivat saamaan ensimmäisen veren Reynorista semifinaaliottelussaan ja voittivat surkean tappelun Gresvania vastaan. Reynor kuitenkin ryntäsi seuraavissa peleissä ja otti kolme karttaa peräkkäin voittaakseen 3-1.

Finaalit Solaria vastaan ​​alkoivat sujuvasti, kun Reynor otti kolme karttaa pois. Solar osoitti kuitenkin joustavuuttaan ja voitti kolme omaa karttaansa ja saattoi hänet harvinaisen BO7-käänteispyyhkäisyn partaalle. Kuitenkin pikaisen kylpyhuonetauon jälkeen rauhoittuakseen Reynor nappasi neljännen ja viimeisen voiton. Odotettuaan Solarin no-Lair Roach-Ling-Bane -ajoituksen Reynor pelasi täydellisen sokkolasterin voittaakseen HSC 23 -mestaruuden.

Pudotuspeleissä
[kuvan lataus]

Mestari ei ollut ainoa pelaaja, jota juhlittiin HSC23:ssa. Mousesports muistoi HeroMarinea siitä, että hänestä tuli joukkueen historian pisin pelaaja 11 vuoden ja 197 päivän palveluksessa. antoi hänelle erityisen muotokuvan (BlizzCon-muotokuvataiteilija Nicolas Chaussois) tilaisuuden kunniaksi. Myös TakeTV palkitsi Harstemin ensimmäisen "Yhteisön pilaripalkinto" (bulldogin muotoinen viitaten iNcontroliin ja hänen rakkautensa eläimiä kohtaan) hänen monista panoksestaan ​​HomeStory Cupiin pelaajana, pyöräilijänä ja sisällöntuottajana.

TakeTV vahvisti, että toinen HomeStory Cup järjestetään, ja HSC24 on suunniteltu alkavan 1. joulukuuta.