ESL Open Cups #155 & #156 - Balansetesting

ESL Open Cups #155 og #156 – Balansetesting

Kilde node: 1888493

Uke #155 begynte nok en "off-season" for ESL Opens, hvor cupene slutter å gi EPT-poeng på grunn av finaliseringen av EPT-stillingen. ESL har bestemt seg for å bruke denne lavsesongen til å teste ut den kommende balanseoppdateringen, som inneholder alle spillene med balansemoden.

Å spille på balanse-moden endret ikke resultatene så mye i uke #155, som den kjente trioen av (Wiki)mørk (KR), (Wiki)MaxPax (EU), og (Wiki)Byun (NA) vant de tre servercupene.

Uke #156 ga imidlertid noen overraskelser. Mens de to første cupene ble vunnet av regionale trofaste i (Wiki)helt (KR) og (Wiki)HeroMarine (EU), ble NA servercup vunnet av (Wiki)Creator som brøt en måneder lang cup-tørke (sist vant KR Cup #113 i mars 2022). En annen overraskelse var motstanderen i finalen: en invaderende HeroMarine som gjorde en sjelden satsning utenfor hjemmeserveren sin.

EU-servercupen hadde også en uventet andreplass, som (Wiki)uThermal kjempet seg til finalen med seire over SKillous, Spirit og til og med Clem. Mens han tapte 0-3 for HeroMarine i finalen, var det et fantastisk løp for en spiller som har flyttet noe av fokuset fra konkurranse til innholdsskaping.