ESL Open #193: herO, MaxPax, Clem vinner

Kilde node: 2889984
av Wax

Uke #193 av de åpne cupene begynte med (Wiki)helt vant den koreanske servercupen, og beseiret NightMare 3-0 i finalen. NightMare hadde gjort et sterkt underdog-løp frem til det punktet – beseiret GuMiho og Classic i de forrige rundene – men klarte ikke å overvinne online powerhouse herO til slutt.

Den koreanske cupen var spesielt bemerkelsesverdig på grunn av deltakelsen av Oliveira og SOS. Fansen har spekulert i Oliveiras karrierestatus helt siden han mistet plassen på Masters' Coliseum 6, men hans seier over Cure i denne ukens cup antyder at han fortsatt er i god form.

Dessuten fortsatte sOs å overraske ved å konkurrere i sin første ESL Open Cup siden uke #48 (des 2020), og kom på halen av hans deltakelse i GSL-kvalifiseringen. sOs meldte sitt pensjonering i september 2021, men har gjort sporadiske turneringsopptredener i 2023.

Går videre til den europeiske serveren, (Wiki)MaxPax beseiret Clem 3-0 i finalen for å ta ukens cup. De fire beste inneholdt en overraskende inngriper Kelazhur, som vant et par klassiske Liquid team-kill-kamper mot MaNa og SKillous for å nå semifinalen (hvor han tapte mot MaxPax 0-2).

(Wiki)Clem ble nektet seier i Europa, men han gjorde opp for det på den amerikanske serveren. Han gikk på et veldig imponerende løp for å vinne cupen, og gikk gjennom Dark, herO og ByuN for å bli ukens mester.

I ikke-ESL åpner, (Wiki)mørk vant KSL #27, og beseiret herO 3-2 i finalen.

ESL Open Korean Cup (delvis brakett vist)