Vitality Schakel NAVI uit om de grote finaleplaats in BLAST Premier World Final 2023 veilig te stellen

Bronknooppunt: 3020289

De BLAST Premier World Final 2023 nadert zijn einde, en met vier teams die op weg zijn naar de halve finales van het evenement, zijn er na dag 4 nog maar twee teams over die het in de grote finale moeten uitvechten om het leeuwendeel van de prijzenpot van $ 1,000,000.

Vitality vs NAVI markeerde de tweede wedstrijd van de halve finale, toen de eerste de laatste versloeg met een score van 2-0.

Laten we eens kijken naar alles wat er tijdens de serie is gebeurd.

• Nuke bleef over

Game 1: Anubis (Keuze: NAVI, Winst: Vitaliteit, Eindscore: 13-5)

NAVI startte de CT-kant van Anubis op de rechtervoet door de pistoolronde te nemen, maar slaagde er niet in de volgende ronde om te zetten omdat een gedwongen koop van Vitality hen stopte voordat ze enig momentum kregen. Beide teams lieten lovenswaardige prestaties zien, maar Vitality wist aan het einde van de eerste helft als beste uit de bus te komen en sloten de helft af met een aanzienlijke voorsprong van 8-4.

De tweede helft leek behoorlijk eenzijdig, aangezien NAVI slechts één ronde kon pakken voordat Vitality game één zonder veel gedoe veiligstelde met een score van 13-5.

Dan “apEX” Madesclaire stond bovenaan het scorebord met een K/D van 18/8.

Spel 2: Inferno (Kies: Vitaliteit, Winst: Vitaliteit, Eindscore: 13-9)

NAVI zag er op zijn gemak uit aan de T-kant van Inferno toen ze het spel begonnen met opeenvolgende rondeoverwinningen om een ​​4-0 voorsprong op Vitality te krijgen voordat ze een ronde lieten vallen. Vitality herwon de kalmte in de tweede helft van hun CT-ploeg toen ze erin slaagden de score gelijk te maken en de eerste helft af te sluiten met een score van 6-6.

Vitality handhaafde hun momentum in de tweede helft van Inferno en won opeenvolgende rondes om een ​​voorsprong van 11-6 te krijgen. NAVI kon een paar rondes van hun tegenstanders pakken voordat een 1v3-koppeling van William "mezii" Merriman Vitality in staat stelde hun gezicht op te pakken en de wedstrijd met 13-9 in hun voordeel te beëindigen.

Shahar "flameZ" Shushan schommelde een ADR van 102.6 met een K/D van 18/16.

Met deze overwinning stelt Vitality hun plek in de grote finale veilig in BLAST Premier World Final 2023, waar ze het opnemen tegen FaZe Clan voor een kans op glorie. De wedstrijd vindt plaats op 17 december 2023 om 2:00 uur UTC.

Fans kunnen de actie live volgen bij de ambtenaar Trekken or YouTube handvatten van BLAST.