Reynor wint HomeStory Cup 23

Bronknooppunt: 2749960

door Wax

Reynor won zijn tweede HomeStory Cup-kampioenschap op rij, waarmee hij een bijna-comeback afweerde van Zonne om met 4-3 te winnen in de grote finale van HSC 23.

De Italiaan Zerg leek in gevaar te komen in de allereerste ronde van de play-offs, waarbij de kosten van het eindigen op de tweede plaats in zijn RO24-groep (vanwege een verlies tegen Lambo) een kwartfinale waren tegen vriend en rivaal. Serral. Terwijl Serral echter een klinkende 3-0 overwinning behaalde bij ESL Masters-zomerbetaalde Reynor de gunst terug met een eigen 3-0 in Krefeld.

Show Time slaagde erin om het eerste bloed van Reynor te trekken in hun halve finale, en won een rommelige vechtpartij in de late wedstrijd tegen Gresvan. Reynor kwam echter tot een rally in de volgende games en won drie maps op rij om met 3-1 te winnen.

De grote finale tegen Solar kende een vlotte start, met Reynor die drie kaarten van de vleermuis pakte. Solar toonde echter zijn veerkracht door zelf drie kaarten te winnen, waardoor hij op de rand van een zeldzame BO7 reverse-sweep stond. Echter, na een korte pauze in de badkamer om zijn zenuwen te bedaren, pakte Reynor een vierde en laatste overwinning. Vooruitlopend op een no-Lair Roach-Ling-Bane-timing van Solar, speelde Reynor een perfecte blinde counter om het HSC 23-kampioenschap te claimen.

Playoff-beugel
[afbeelding wordt geladen]

De kampioen was niet de enige speler die gevierd werd op HSC23. Mousesports herdacht dat HeroMarine met 11 jaar en 197 dagen dienst de langstlopende speler in de geschiedenis van het team werd, en schonk hem een ​​bijzonder portret (door BlizzCon portretkunstenaar Nicolas Chaussois) ter gelegenheid van de gelegenheid. Ook kende TakeTV Harstem zijn eerste toe "Community Pillar Award" (in de vorm van een bulldog in verwijzing naar iNcontrol en zijn liefde voor de dieren) voor zijn vele bijdragen aan HomeStory Cup als speler, caster en maker van inhoud.

TakeTV bevestigde dat er weer een HomeStory Cup zal worden gehouden, met HSC24 gepland om op 1 december te beginnen.