San Jose Sharks lähtee pelaamaan Logan Couturen ja Nico Sturmin kanssa

Lähdesolmu: 3084700

San Jose Sharksilla on kolmen ottelun voittoputki käynnissä kapteeni Logan Couturen kauan odotetun paluun jälkeen. Couturen ja Nico Sturmin paluun välillä San Jose on nähnyt vuoroveden muutoksen viimeisen kolmen aikana.

Liigan rankingissa Sharks on sijalla. 32, vain kolme pistettä jäljessä Anaheim Ducksia, jonka he voittivat 20. tammikuuta aloittaakseen voittosarjansa.

Joukkueen toinen voitto voitti joukkuetta, joka istuu keskellä, Los Angeles Kingsiä vastaan. Sijalla nro. 14 ja 53 pistettä 45 pelatussa pelissä, kilpailevalla Kingsillä on kauden ennätys 22-14-9.

Viimeisin voitto

Tiistaina Sharks ohitti New York Rangersin jatkoajalla ja voitti 3-2. Vaikka Rags eivät ole. Liigassa 8 29-15-3 ennätyksellä, viimeisessä kymmenessä pelissä he ovat 3-5-2.

Ensimmäisessä Ragsin Adam Fox avasi maalin Alex Lafrenieren ja Vincent Trocheckin syöttöillä.

Toisen erän alussa New Yorkin Artemi Panarin teki maalin, kun Fox ja K'Andre Miller poimivat syöttöjä.

Team Teal pelasi 40 minuuttia ilman maalia pelissä.

Sharks sai lopulta tauon, kun äskettäin palannut Sturm teki syöttömättömän maalin kolmannessa erässä 2:19. Sturmilla on kolme pistettä kolmesta viimeisestä voittoottelusta.

Minuuttia myöhemmin Ryan Carpenter tasoitti pelin 2-2 Jan Rutan ja Filip Zadinan avustaessa. Carpenter on myös neljän ottelun pisteputkessa (kaksi maalia, kaksi syöttöä) Sharksin neljässä viimeisessä pelissä.

Kolmannen jäljellä olevan 15 minuutin aikana kutakin joukkuetta pidettiin loitolla ja peli meni bonusjääkiekkoon.

Varakapteeni Tomas Hertl ansaitsi pelin ensimmäisen tähden jatkoottelun voitolla 1:29. Aleksanteri Barabanovin näppärällä mailankäsittelyllä laitahyökkääjä syötti syötön Ruttalle ja Rutta Hertlille kotipelin voittajaksi.

Hertl on toinen Shark pisteputkessa kahdella maalilla ja kahdella syöttöpisteellä kolmessa viimeisessä voitossa.

Lopputulos 3-2, Sharks.

Tilastot ja päivitykset

Kuten monet Sharksin tämän kauden voitot, peli näki heidät 31-22:ksi. Rangers voitti 60.3 prosenttia otteluista, kun Sharksin 39.7 prosenttia.

34 ottelun jälkeen, joissa joukkueen maalit pidettiin alle kahden, paluu hyökkäyskokoonpanoon ovat tulleet voimaan välittömästi. Kolmessa viimeisessä voitossaan Sharksilla on enemmän maaleja kuin kauden 11 ensimmäisessä pelissä.

Torstaina Sharks kutsui puolustaja Shakir Mukhamadullinin San Jose Barracudasta. 22-vuotiaalla pelaajalla on 26 pistettä 39 ottelussa (viisi maalia, 21 syöttöä!) tällä kaudella AHL:ssä. Silti debytoimaan Sharksin kanssa hyökkäävä d-man voisi olla loistava blueliner joukkueelle.

Sharksilla on vielä kaksi kotiottelua Buffalo Sabresia ja Seattle Krakenia vastaan. He kohtaavat Anaheim Ducksin kolmannen kerran tällä kaudella ennen All-Star-turnausta ja 28.-helmikuuta välistä viikkotaukoa. 10.

Sinä pystyt "Pitää" Game Haus Facebookissa ja "seurata”Meistä X:stä saadaksesi lisää tämän kaltaisia ​​urheiluartikkeleita.

Suositeltu kuva: San Jose Sharks X.comissa