Reynor voitti HomeStory Cup XXII:n

Lähdesolmu: 1780445

kirjoittanut Wax

Reynor voitti vuoden 2022 viimeisen suuren mestaruuden, käyden läpi pudotuspeleissä GuMiho, Zoun, ByuN ja lopulta Astrea voittaakseen HomeStory Cup XXII. Voitto päätti pitkän kuivajakson Reynorille, joka oli ansainnut useita kakkossijoituksia, mutta ei mestaruutta voiton jälkeen DHM Kesä 2021.

HSC XXII oli yksi niistä erikoisista tapauksista, joissa pelaaja, jolla on alhaiset odotukset, menee loppuun asti, sillä Reynor ei aluksi pitänyt mahdollisuuksiaan paljoakaan. Hän mainitsi syykseen heikon internetin aiheuttaman harjoituksen vähentymisen – vaikka jotkut katsojat ovat saattaneet vastustaa häntä sanomalla, että 70 ms latenssi oli ehto, jossa se oli "liian turhauttavaa harjoitteluun".

Joka tapauksessa Reynorin vitsi "vahingossa" kävelemisestä mestaruuteen muuttui todeksi, kun hän sai esitellä ilmatiivistä, makrosuuntautunutta Zerg-tyyliään kaikkia tulijoita vastaan. Turnauksessa, jota leimasivat lukuisat häiriöt, Reynor oli ainoa suosikki, joka kieltäytyi ottamasta kekseliäiden vastustajiensa vartioimaan. Päättyään RO32-ryhmänsä kärkeen 5-voiton/2-tasapeliennätyksellä (HSC esitteli tähän tapahtumaan paras kahdesta -lohkovaiheen), hän jatkoi tappiotonta sarjaansa pudotuspeleissä päästäkseen voittajilta finaaliin. ' kiinnikkeen puolella. Reynor varmisti saavansa työn päätökseen ilman komplikaatioita ja voitti 3-1 Astrea suuressa finaalissa. Kaiken kaikkiaan Reynor päätti turnauksen sarjassa 9 voitto-2 tasapeli-0 tappio-ennätyksellä ja erittäin vaikuttavalla 24W-5L yhdistetyllä karttapisteellä.

Palatakseni järkytyksen aiheeseen, se saattoi olla yhtä suuri tarina HSC XXII:ltä kuin Reynorin "paluu". Hämmästyttävin tulos oli Serralin Pudotus 6. Suomen Phenom nousi turnauksen suosikkina voitettuaan neljä edellistä HomeStory Cup -tapahtumaa. Hän ei kuitenkaan voittanut H5C:tä peräkkäisten tappioiden jälkeen Byun (2-3) ja Zoun (2-3). Korealainen kaksikko sijoittui tuloksena neljän parhaan joukkoon ja sai osan vuoden parhaista tuloksistaan ​​keskinkertaisten kampanjoiden jälkeen GSL Code S:ssä.

Astrean koko juoksu finaaliin oli HSC:n toinen tärkeä saavutus. Amerikkalainen Protoss oli noussut kolmannelle sijalle edellisessä HomeStory Cupissa heinäkuussa (hän ​​voitti Reynorin pudotuspeleissä tuolloin), mutta ei onnistunut suoriutumaan tälle tasolle myöhemmissä tapahtumissa. Paluu Krefeldiin näytti kuitenkin inspiroivan häntä, ja hän repi pelaajat kuten Clem, ShoWtime, Zoun ja ByuN sijoittuen toiselle sijalle.

DreamHack Masters: Atlanta ja GSL Super Tournament II rinnalla HSC XXII suoritti trion kaoottisia, arvaamattomia turnauksia vuoden 2022 viimeisellä neljänneksellä. Marun ja Serralin voittamattomuuden aurat himmenivät merkittävästi, kun taas pelaajat kuten Dark, herO ja Reynor muistuttivat meitä. mestaruuslaadustaan. Sen lisäksi Solar, ByuN, Bunny, Zoun ja Astrea esittivät esityksiä, jotka muistuttivat meitä siitä, että olemme EPT-järjestelmän suurimman pariteetin aikakaudella. Jos tämä trendi jatkuu IEM Katowiceen 2023 asti, saatamme olla todistamassa tähän mennessä kiivainta, tiukimpana kiistanalaista maailmanmestaruutta.

Vaikka ESL ei ole tehnyt virallista ilmoitusta, EPT sijoitukset on nyt viimeistelty ennen IEM Katowicea 2023 (8.-12. helmikuuta). Liquipedia listaa nyt, mitkä ovat todennäköisesti lopulliset pelaajaluettelot kierroksella 24 ja kierroksella 36 (Viisumiongelmien tai muiden syiden vuoksi saattaa silti tapahtua viime hetken peruutuksia).