New York Islandersin viikoittainen yhteenveto – viikko 10

Lähdesolmu: 3036019

New York Islanders voitti kolmessa tällä viikolla pelatussa pelissä 2-0-1. Heidän voittonsa tulivat kotona Edmonton Oilersia vastaan ​​ja tien päällä Carolina Hurricanesia vastaan. He ansaitsivat pisteen yhdestä tappiostaan, jatkoajalla Washington Capitalsia vastaan. Islandersilla on ennätys 16-8-9 ja 41 kokonaispistettä.

Hallitseva toinen jakso johtaa Oilers-voittoon

X/@NYIslandersin luvalla

Tämä viikko avattiin Islandersin toisella ottelulla Edmonton Oilersia vastaan. Vieraat aloittivat erittäin nopeasti, kun Leon Draisaitl sai runsaasti tilaa päihittääkseen Ilja Sorokinin hieman yli minuutin pelin jälkeen. Maaleja ei enää tehdä ennen toista erää, jolloin Islandersin hyökkäys oli tuottavimmillaan. Ensimmäisessä voimapelissään Anders Lee sai voimapelimaalin kimputusta laukauksesta. Islanders pelasi vielä toisen voimapelin myöhemmin jaksolla, jossa Bo Horvat voitti Stuart Skinnerin laukauksella. Erikoisryhmät iskivät uudestaan ​​minuuttia myöhemmin, tällä kertaa lyhytkäteisestä yksiköstä. Tehokas kaksikko J.G. Pageau ja Simon Holmstrom saivat kaksi vastaan-mahdollisuuden, ja Holmstrom hyödynsi. Hänen liigaa johtavan viides maalinsa johti Islandersin 3-1-johtoon.

Kiekon puolustavalla puolella tämä oli vakaa lähtö joukkueelta. PK-yksikkö tappoi neljä rangaistuspotkua, joihin sisältyi pitkittynyt viisi vastaan ​​kolme mahdollisuus. Huomionarvoisia olivat myös joukkueen 22 estettyä laukausta pelissä. Ja vaikka Sorokin kohtasi 15 kolmannen erän laukausta, hän pysyi vakaana, mikä oli yksi hänen kauden parhaista aloituksistaan. Hän torjui yhteensä 30 kertaa, kun hän voitti lopulta Oilersin 3-1.

Islanders pakottaa ylitöitä, mutta kärsii tappion Capitalsille

X/@Capitalsin luvalla

Toisessa ottelussa Islanders matkusti Washingtoniin pelaamaan Capitalsia. Ensimmäisen erän puolivälissä puolustusalueen vaihto antoi Hendrix Lapierrelle mahdollisuuden tehdä pelin ensimmäisen maalin. Toisen jakson alussa Hudson Fasching sai kuitenkin vuoden toisen maalinsa ja tasoitti pelin. Peli pysyi tasatilanteessa jakson 13:12 merkkiin asti, jolloin Joel Edmundson repi voimakkaan laukauksen Semjon Varlamovin ohi saadakseen Capitalsin takaisin huipulle.

Islandersin hyökkäys kamppaili voittaakseen Darcy Kuemperin tässä pelissä, ja jopa heidän red hot power -pelinsä oli 0/3 pelissä. Mutta hyökkäysongelmistaan ​​huolimatta he onnistuivat tekemään tärkeän kolmannen erän maalin. Lee sai avoimen kaistan verkkoon, tyrmäsi Keumperin ja löi hänet takakädellä saadakseen pelin tasan. Kumpikaan joukkue ei pystynyt keksimään toista asetustavoitetta, mikä toi sen jatkoajalle. Jatkoajan käännekohta oli Noah Dobsonin suorittama kompastusrangaistus. Capitalsin voimapeliyksikkö käytti täysin hyväkseen seuranneen tilaisuuden, kun Dylan Strome teki pelin voittomaalin ja luovutti Islandersille jatkoajan 3-2-tappion.

Suurin voitto hurrikaaneista

Islanders päätti viikkonsa pelaamalla maantiepeliä Hurricanesia vastaan. Sebastian Aho sai Islandersin liikkeelle ensimmäisessä erässä tekemällä kauden ensimmäisen maalinsa. Teuvo Teravaisen nopea vastaus kimppuun laukaukseen tasoitti pelin minuuttia myöhemmin. Brock Nelson sai joukkueen takaisin huipulle kauden 16. maalillaan, joka tehtiin 14:43. Jakson viimeisillä minuuteilla Horvat teki maalin Mat Barzalin täydellisestä syötöstä ja nousi kahdella.

Toiselle erälle lähdettäessä tämä peli muuttui edestakaisin maalintekotilanteeksi. Ensin Hurricanesin Sebastian Aho hautasi voimapelimaalin Sorokinin ohi. Myöhemmin jakson aikana Mike Reilly otti kertaluontoisen pelin pisteestä voittaakseen Pjotr ​​Kochetkovin. Noin kaksi minuuttia kolmannen erän jälkeen Jaccob Slavin teki maalin iskulaukauksella saadakseen Hurricanesin takaisin yhden etäisyydelle. Mutta jälleen kerran, Islanders loi etäisyyttä, ja Lee teki maalin upealla katseella. Ajan 9:17 kohdalla Stefan Noesen työskenteli voimapelimaalissa nostaakseen Hurricanesin jälleen yhden tasolle. Tiukkaa peliä pelaten Islanders piti sen kasassa ilman, että hän teki tasapeliä. He voittivat Hurricanesia vastaan ​​5-4 jatkaakseen tuottavaa jääkiekkoa.