ESL Open #210: ByuN, Clem, Astrea voittivat

Lähdesolmu: 3072452
kirjoittanut Wax

*Tekniset ongelmat vaikuttivat ESL Open Cupin viikolle 210, ja Battle.net-ongelmat pakottivat Euroopan Cupin viivästyä 18. tammikuuta (torstaihin) asti.

Korean Cup pelattiin normaalisti ja päättyi (Wiki)Byun voitti Solarin finaalissa niukasti 3-2.

Koska Euroopan Cup viivästyi muutaman päivän, Americas Cup oli seuraava kilpailu aikataulussa. MaxPaxin puuttuessa huomattavasti, (Wiki)Astrea otti Protossin lipun ja juoksi sen kanssa aina viikoittaiseen mestaruuteen asti. Astrea voitti Solarin, herO:n ja Clemin (3-0) viimeisillä kierroksilla tehden siitä yhden vaikuttavimmista altavastaajan juoksuista viimeaikaisessa ESL Open Cupin historiassa. Americas Cupissa myös PartinG jatkoi palautumistaan ​​ansaitsemalla 2-0-tappion Darkista RO16:ssa ennen kuin hävisi herOlle seuraavalla kierroksella.

EU Cup sai erityisen "herkkupalan", joka teki viivytyksen arvoisen, sillä Reynor liittyi taisteluun tässä Zergin pääkisassa. Tämä johti kauan odotettuun Reynor vs (Wiki)Clem välienselvittely finaalissa (Clem voitti tavanomaisen cup-kilpailijansa MaxPaxin välierissä), joka päättyi Clemin tiukkaan 3-2 voittoon.

ESL Open: Korean Cup (osittainen sulku kuvassa)