ESL Open #193: herO, MaxPax, Clem voittaa

Lähdesolmu: 2889984
kirjoittanut Wax

Open Cupin viikko #193 alkoi (Wiki)sankari voitti Korean palvelinkupin ja voitti NightMaren 3-0 finaalissa. NightMare oli tehnyt vahvan altavastaajan siihen pisteeseen asti – voitti GuMihon ja Classicin edellisillä kierroksilla – mutta ei päässyt yli verkkovoiman herO:sta.

Korean cup oli erityisen merkittävä osallistumisen vuoksi Oliveira ja SOS. Fanit ovat spekuloineet Oliveiran urasta siitä lähtien, kun hän menetti paikkansa Masters' Coliseum 6:ssa, mutta hänen voittonsa Curea vastaan ​​tämän viikon cupissa viittaa siihen, että hän on edelleen hyvässä kunnossa.

Lisäksi sOs jatkoi yllättämistä kilpailemalla ensimmäisessä ESL Open Cupissaan sitten viikon #48 (joulukuu 2020) ja tuli hänen osallistumisensa GSL-karsioihin. sOs ilmoitti hänen eläkkeelle syyskuussa 2021, mutta on esiintynyt satunnaisesti turnauksissa vuonna 2023.

Siirrytään eurooppalaiselle palvelimelle, (Wiki)MaxPax voitti Clemin finaalissa 3-0 ja otti viikon cupin. Neljän parhaan joukkoon sisältyi yllätyshäiriö Kelazhur, joka voitti pari klassista Liquid-joukkuetapoottelua MaNaa ja SKillousia vastaan ​​päästäkseen välieriin (jossa hän hävisi MaxPaxille 0-2).

(Wiki)Clem häneltä evättiin voitto Euroopassa, mutta hän kompensoi sen amerikkalaisella palvelimella. Hän lähti erittäin vaikuttavalle juoksulle voittaakseen cupin, käyden läpi Darkin, herO:n ja ByuNin tullakseen viikon mestariksi.

Ei-ESL:ssä avautuu, (Wiki)tumma voitti KSL #27, kukistaen herO 3-2 finaalissa.

ESL Open Korean Cup (osittainen sulku kuvassa)