San Jose Sharks Go Streaking med Logan Couture og Nico Sturm

Kildeknude: 3084700

San Jose Sharks har en sejrsrække på tre kampe siden den længe ventede tilbagevenden af ​​kaptajn Logan Couture. Mellem Couture og Nico Sturms tilbagevenden har San Jose set et skift i tidevandet i de sidste tre.

På Liga-ranglisten sidder Sharks på nr. 32, kun tre point efter Anaheim Ducks, som de slog den 20. januar for at begynde deres sejrsrække.

Holdets anden sejr var mod et hold, der sidder midt i gruppen, Los Angeles Kings. Rangeret som nr. 14 med 53 point i 45 spillede kampe, har de konkurrerende Kings en rekord på 22-14-9 for sæsonen.

Seneste sejr

Tirsdag samlede Sharks sig forbi New York Rangers i overtid til en 3-2-sejr. Mens Rags er nr. 8 i ligaen med en rekord på 29-15-3, i deres sidste ti kampe er de 3-5-2.

I den første åbnede Rags' Adam Fox op for scoringen med assists fra Alex Lafreniere og Vincent Trocheck.

Tidligt i den anden scorede New Yorks Artemi Panarin med Fox og K'Andre Miller, der hentede assisterne.

Team Teal gik 40 minutter uden mål i kampen.

Sharks fangede endelig en pause, da nyligt hjemvendte Sturm scorede et mål uden hjælp på 2:19 i det tredje. Sturm har tre point i de seneste tre sejrskampe.

Minutter senere udlignede Ryan Carpenter kampen til 2-2 med Jan Rutta og Filip Zadina assisterende. Carpenter er også på en fire-games pointrække (to mål, to assists) i de sidste fire kampe for Sharks.

Med de resterende 15 minutter af den tredje blev hvert hold holdt i skak, og spillet gik i bonushockey.

Suppleant anfører Tomas Hertl fik spillets første stjerne med sin overtidsvinder på 1:29. Med nogle smarte stickhandlinger fra Alexander Barabanov gav fløjspilleren en aflevering til Rutta og Rutta til Hertl til kampvinderen på hjemmebane.

Hertl er endnu en Shark på en pointrække med to mål og to assists i de seneste tre sejre.

Slutresultat, 3-2, Sharks.

Statistik og opdateringer

Ligesom mange af Sharks' sejre i denne sæson, blev de overgået i kampen med 31-22. Rangers vandt 60.3 procent af faceoffs sammenlignet med Sharks' 39.7 procent.

Efter 34 kampe med mål holdt under to for holdet, er tilbagevenden til den offensive opstilling trådt i kraft med det samme. I deres seneste tre sejre har Sharks flere mål end i deres første 11 kampe i sæsonen.

Torsdag tilbagekaldte Sharks forsvareren Shakir Mukhamadullin fra San Jose Barracuda. Den 22-årige har 26 point i 39 kampe (fem mål, 21 assists!) for sæsonen med AHL. Men for at debutere med Sharks, kan den offensive d-mand være en stor blueliner for holdet.

Sharks har to kampe mere hjemme mod Buffalo Sabres og Seattle Kraken. De tager imod Anaheim Ducks for tredje gang i denne sæson inden All-Star og farvel-ugens pause fra 28. januar-feb. 10.

Du kan "lignende" The Game Haus på Facebook og "Følge” os på X for flere sportsartikler som denne.