Fnatic vs Team Vitality Recap – LEC 2024 vintersæson uge 1

Kildeknude: 3062121

Fnatic vs Team Vitality kunne have været en chance for det franske hold til at bevise deres værd, og selvom de var bedre end mod GIANTX, kunne de ikke få sejren.

2024 Winter LEC Split startede den 13. januarth, med de 10 bedste EMEA-hold, der går fuld styrke mod det første slutspil. Vitality satte et ret konkurrencedygtigt hold sammen før sæsonstart, men var ikke i stand til at slå GIANTX på den første dag - og desværre var Fnatic heller ikke en lettere modstander.

Fnatic vs Team Vitality Recap

Team Vitality prøvede endelig noget nyt - selvom de valgte den engang spammede Lucian-Nami botlane. Xerath-modvalget i Azir var noget, samfundet så frem til, og Vetheo vovede at vælge Shuriman Archmage. Fnatic sammensatte en meget konservativ sammensætning, med alle deres baser dækket.

Fnatic fik det første blod lige før 3rd minut af kampen efter en god handel af Noah og Jun, men da de ikke kunne indgå aftalen første gang, havde Daglas tid til at dække over for sine holdkammerater, som lod Vitality score 2 drab, selvom 1.st var ikke deres. Vitality viste endelig tegn på liv i det tidlige spil i stedet for at vælte, bytte slag med Fnatic i banefasen og under ganks.

Alligevel hoppede Fnatic ind i midtspillet med en komfortabel 4 karat guld-føring, og Vitality-toplanet var fuldstændig frarøvet tårne. Selvom det sorte og orange hold regerede på sidebanerne, lod Vitality sig ikke, og Vetheos Xerath fik nogle drabs, hvilket var en stor forsikring for det franske holds lategame. De tog også de første 2 drager, og de ønskede at fortsætte stablingen og brænde TP'er for de 3rd en af ​​kampen. Fnatic reagerede dog, og fik den første Hextech Drake før VIT kunne reagere.

Efter 24 minutter vandt Fnatic en mindre kamp i mellembanen, hvilket førte til, at de tog Baron Nashor. Mens Vitality forsøgte at få 4th Kampens Dragon efter rally var Fnatic for hurtig og fik Dragon samt to yderligere drab, da Vitality ikke slap til tiden. De holdt deres momentum i hele Baron Buff, og tog tre inhibitorer og et antal drab, før det udløb.

Selvom Vitality forsøgte at kæmpe tilbage, kunne de ikke håndtere Humanoids Azir og Oscarinins K'Sante. Vetheos Xerath kom aldrig online, og resten af ​​truppen havde ikke nok indflydelse i spillet, hvilket førte til, at Fnatic tog sejren på mindre end 30 minutter.

Baroner: 1 - 0

Mens Vitality er 0-2 efter deres tab, havde de nogle højdepunkter i kampen mod Fnatic. Humanoid og hans holdkammerater er et af de stærkeste hold i LEC, så det faktum, at det franske hold ikke vandt, betyder ikke, at de bliver elimineret - men det betyder, at sejrerne cementerede deres plads i toppen.