Vitality Take Down NAVI för att säkra en stor finalplats i BLAST Premier World Final 2023

Källnod: 3020289

BLAST Premier World Final 2023 närmar sig sitt slut, och med fyra lag på väg till semifinalerna i evenemanget är det bara två lag kvar efter dag 4 för att slåss i den stora finalen om en lejonpart av prispotten på $1,000,000 XNUMX XNUMX.

Vitality vs NAVI markerade den andra matchen i semifinalen då den förstnämnda slog ner den senare med 2-0.

Låt oss kolla in allt som gick ner under serien.

• Nuke blev över

Spel 1: Anubis (Plock: NAVI, Vinst: Vitality, Slutresultat: 13-5)

NAVI startade CT-sidan av Anubis på höger fot genom att ta pistolrundan men misslyckades med att konvertera följande omgång då ett tvångsköp från Vitality stängde av dem innan de fick någon fart. Båda lagen gjorde berömvärda prestationer men Vitality lyckades komma överst i slutet av första halvlek då de stängde halvleken med en avsevärd ledning på 8-4.

Den andra halvleken verkade ganska ensidig då NAVI bara kunde ta en enda rond innan Vitality säkrade match ett utan mycket krångel med ställningen 13-5.

Dan "apEX" Madesclaire regerade överst på resultattavlan med en K/D på 18/8.

Spel 2: Inferno (Plock: Vitality, Win: Vitality, Slutresultat: 13-9)

NAVI såg bekväma ut på T-sidan av Inferno när de inledde spelet med vinster i en omgång för att få en ledning med 4-0 över Vitality innan de tappade en omgång. Vitality återfick lugnet mot den senare halvan av sin CT-sida när de lyckades kvittera för att avsluta den första halvleken med ställningen 6-6.

Vitality behöll sitt momentum in i den andra halvleken av Inferno och vann raka omgångar för att få en ledning med 11-6. NAVI kunde ta några rundor från deras motståndare innan en 1v3-koppling från William "mezii" Merriman gjorde det möjligt för Vitality att ta upp deras ansikte och avsluta matchen med 13-9 till deras fördel.

Shahar "flameZ" Shushan skakade en ADR på 102.6 med en K/D på 18/16.

Med den här vinsten säkrar Vitality sin stora finalplats i BLAST Premier World Final 2023, där de kommer att möta FaZe Clan för en chans till ära. Matchen kommer att äga rum den 17 december 2023, klockan 2:00 UTC.

Fansen kan fånga händelserna live på tjänstemannen Twitch or Youtube handtag av BLAST.