San Jose Sharks gaan aan de slag met Logan Couture en Nico Sturm

Bronknooppunt: 3084700

De San Jose Sharks hebben een winning streak van drie wedstrijden achter de rug sinds de langverwachte terugkeer van kapitein Logan Couture. Tussen de terugkeer van Couture en Nico Sturm heeft San Jose de afgelopen drie jaar een kentering in het tij gezien.

Op de ranglijst van de League staan ​​de Sharks op nummer één. 32, slechts drie punten achter de Anaheim Ducks die ze op 20 januari versloegen om hun overwinningsreeks te beginnen.

De tweede overwinning van het team was tegen een team dat midden in het peloton zit, de Los Angeles Kings. Gerangschikt op nr. De competitieve Kings staan ​​op nummer 14 met 53 punten in 45 gespeelde wedstrijden en hebben een record van 22-14-9 voor het seizoen.

Laatste overwinning

Dinsdag kwamen de Sharks in verlenging voorbij de New York Rangers voor een 3-2 overwinning. Terwijl de Rags nee zijn. 8 in de League met een record van 29-15-3, in hun laatste tien wedstrijden zijn ze 3-5-2.

In de eerste inning opende Adam Fox van de Rags de score met assists van Alex Lafreniere en Vincent Trocheck.

Vroeg in de tweede scoorde Artemi Panarin uit New York, terwijl Fox en K'Andre Miller de assists op zich namen.

Team Teal bleef 40 minuten zonder doelpunt in de wedstrijd.

De Sharks kwamen eindelijk tot rust toen de onlangs teruggekeerde Sturm een ​​doelpunt zonder hulp scoorde om 2:19 in de derde. Sturm heeft drie punten uit de laatste drie overwinningswedstrijden.

Minuten later bracht Ryan Carpenter de wedstrijd in evenwicht met 2-2, met assists van Jan Rutta en Filip Zadina. Carpenter heeft ook een reeks punten van vier wedstrijden (twee goals, twee assists) in de laatste vier wedstrijden voor de Sharks.

Met de resterende 15 minuten van de derde werd elk team op afstand gehouden en ging de wedstrijd over in bonushockey.

Plaatsvervangend aanvoerder Tomas Hertl verdiende de eerste ster van de wedstrijd met zijn winnaar van de verlengingswedstrijd om 1:29. Met wat handige stickhandling van Alexander Barabanov gaf de vleugelspeler een pass aan Rutta en Rutta aan Hertl voor de wedstrijdwinnaar op eigen veld.

Hertl is opnieuw een Shark op puntenreeks met twee doelpunten en twee assists in de laatste drie overwinningen.

Eindstand, 3-2, Sharks.

Statistieken en updates

Zoals bij veel van de overwinningen van de Sharks dit seizoen, waren ze in de wedstrijd buiten schot met 31-22. De Rangers wonnen 60.3 procent van de confrontaties, vergeleken met het 39.7 procent van de Sharks.

Na 34 wedstrijden waarin het aantal doelpunten onder de twee bleef, is de terugkeer naar de aanvallende opstelling onmiddellijk van kracht geworden. In hun laatste drie overwinningen scoorden de Sharks meer doelpunten dan in hun eerste elf wedstrijden van het seizoen.

Donderdag riepen de Sharks verdediger Shakir Mukhamadullin terug uit de San Jose Barracuda. De 22-jarige heeft 26 punten in 39 wedstrijden (vijf goals, 21 assists!) voor het seizoen bij de AHL. Maar bij zijn debuut bij de Sharks zou de aanvallende d-man een geweldige blueliner voor het team kunnen zijn.

De Sharks hebben nog twee wedstrijden thuis tegen de Buffalo Sabres en de Seattle Kraken. Ze nemen het voor de derde keer dit seizoen op tegen de Anaheim Ducks, vóór de All-Star- en bye-weekpauze van 28 januari tot en met februari. 10.

Jij kan "Like” Het Game Haus op Facebook en “Volg” ons op X voor meer sportartikelen zoals deze.