San Jose Sharks optjener point i overtidstab til Anaheim Ducks

Kildeknude: 3093301

I onsdags fik San Jose Sharks et point, men tabte 3-2 i overtidshockey mod Anaheim Ducks. Den sidste kamp før All-Star og farvel-ugers pause, går Sharks ind i to-ugers pause 5-3-2 i deres sidste ti.

Ændernes Isac Lundestorm åbnede op for scoringen på 2:12 i perioden med et mål assisteret af Mason McTavish og Jakob Silverberg.

Anthony "The Duke" Duclair svarede for Sharks 6:59 med et powerplay-mål. Shakir "Shak" Mukhamadullin fik sin første NHL-assist sammen med veteranen Mika Hoffman.

I den anden forlængede Marc-Edouard Vlasic sin målrække til tre kampe med Kyle Burroughs og William Eklund assisterende. Vlasics streak markerer hans længste målrække i karrieren, en der strækker sig over 18 år.

Eklund har fem assists i de seneste tre kampe, også på en tre-games pointrække. Den 21-årige kantspiller var i opstillingens midtpunkt med tre faceoff-sejre i kampen.

Da Sharks spillede den anden nat i en back-to-back-kamp, ​​kunne Sharks ikke holde fast.

Troy Terry bragte det op for Anaheim sent i tredje, assisteret af Leo Carlsson og Adam Henrique.

OT

Da de gik i overtid, vandt Ducks hver faceoff og tjente på det.

All-Star Frank Vatrano scorede kampvinderen med et håndledsskud assisteret af Terry og Jackson LaCombe.

Slutresultat, 3-2 Ducks.

Post-game statistik og skadesopdateringer

Sharks blev overgået 34-28, hvor Kaapo Kahkonen lavede 31 redninger (91 redningsprocent).

Team Teal vandt 45.5 procent af faceoffs, hvor 12-5 af faceoff-sejrene kom i første periode.

Kaptajn Logan Couture sagde: "Jeg troede, vi var det bedre hold i en stor del af kampen. Men i tredje periode tog de ligesom over, og de havde mange udseende. Vi så trætte ud til sidst der. Vi gik ned til 11 forwards ret tidligt, ned til 10 forwards på et tidspunkt.”

Angriberen Alexander Barabanov forlod spillet tidligt i anden periode med en uoplyst skade. Når man går ind i farvel-ugens pause, betragtes Barabanov som daglig.

Tomas Hertl gik glip af tirsdagens og onsdagens kampe med en skade i underkroppen, også betragtet som dagligdags.

Mandag blev forsvarsspiller Mario Ferraro placeret på skadet reserve med en skade i underkroppen.

NHL-bye-uge-pausen overlapper med NHL All-Star-weekenden i Toronto.

Sharks vender tilbage for at spille mod Winnipeg Jets på udebane på Valentinsdag (14. februar).

Du kan "lignende" The Game Haus på Facebook og "Følge” os på X for flere sportsartikler som denne.